• Nieuwe penningmeester en ledenadministrateur

19 aug 2020
  • Hallo, ik ben Wilma Verwoerd en zal vanaf dit seizoen als penningmeester bij Vido aan de slag gaan.
    Ik ben woonachting in Purmerend, ben 56 jaar oud, eehh jong, getrouwd met Michael en moeder van zoons Lex en Sjors. Werk bij Nationale Nederlanden en vanaf 16 maart volledig thuis ivm Corona.

Handballen doe ik al vanaf mijn 8e, heb altijd bij DWS in Amsterdam gespeeld en toen dat in zijn geheel stopte heb ik een half jaar niks gedaan en toen werd ik gevraagd of ik zin had bij een team van Vido te komen spelen, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ben begonnen bij de Recreanten 4 en sinds 6 jaar speel ik in de Recreanten 1. Wij hebben een mega leuk team en meerdere van mijn teamgenoten zijn actief binnen de club.

Toen er oproep werd gedaan voor een nieuwe penningmeester, heb ik eerst thuis overlegd en vervolgens nagevraagd bij Jean-Paul wat de functie precies inhoudt en misschien nog wel belangrijker, hoeveel tijd. Na dit goed te hebben besproken met thuisfront en duidelijke uitleg van Jean-Paul ben ik overstag gegaan.

Inmiddels heeft Jean-Paul het overgedragen, maar ik kan gelukkig altijd een beroep op hem doen.

Ik zal proberen om in het aankomende seizoen ook eens op de velden aanwezig te zijn zodat er ook een gezicht bij het naampje is. Verder hoop ik dat een ieder mij de kans wil geven om de functie naar behoren te doen.

Verder wil ik jullie allemaal een mooi en sportief seizoen toewensen op wat voor manier we dat mogen gaan doen. Belangrijkste is uiteraard… BLIJF GEZOND!

• Beste leden en lezers,

Mijn naam is Dave Broer en ik ben vanaf dit seizoen de nieuwe ledenadministrateurMijn vrouw en dochter spelen beiden bij HV Vido. Omdat ik weet dat een vereniging vooral drijft op de kracht van de vrijwilligers en ik hoorde dat er iemand voor de ledenadministratie werd gezocht heb ik mij aangemeld als ledenadministrateur.

Het vrijwilligerswerk is niet nieuw voor mij maar een ledenadministratie wel.
    Ik kan u dan ook met zekerheid twee dingen beloven:

1. Ik zal mijn uiterste beste doen om mijn taak zo goed mogelijk uit te voeren.
    2. Ik weet zeker dat ik hier en daar een steekje zal laten vallen. Maar de sfeer en mensen binnen Vido kennende weet ik ook zeker dat ik voor deze fouten begrip krijg.

Natuurlijk ga ik probeer om punt 2 zo min mogelijk te laten voorkomen. Niks is vervelender dan dat er iets niet goed gaat met een inschrijving of de contributie. Maar na 20 jaar vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen (tegelijkertijd) weet ik dat fouten maken menselijk is en het de beste kan overkomen (wat ik niet ben). Ik heb er in ieder geval veel zin in (hoewel ik met knikkende knieën uitkijk naar mijn eerste incasso-run).

Mochten jullie vragen hebben voor mij stel ze gerust. Ik weet zeker dat ik ze niet allemaal kan beantwoorden! Maar ik weet ook dat ik mijn best zal doen om een antwoord te krijgen. Tot langs de lijn!